Duurzaamheid

Onze toewijding gaat veel verder dan onze geneesmiddelen. We streven naar een coherente samenhang tussen bedrijfsgroei, de behoeften van de maatschappij en de beperkingen van onze planeet erkent. We hebben duurzaamheid in elk aspect van onze onderneming geïntegreerd. Onze duurzaamheidsprioriteiten voor toegang tot gezondheidszorg, milieubescherming, evenals ethiek en transparantie ondersteunen de uitvoering van onze bedrijfsstrategie. We doen dit door middel van een combinatie van ontwikkeling van samenwerking, filantropie, belangenbehartiging, kennisleiderschap en vrijwilligerswerk.


Onze Duurzaamheidmissie

We maken gebruik van onze baanbrekende wetenschap om de maatschappij gezondheidsoplossingen te bieden en tegelijkertijd de gezondheid van onze planeet te beschermen.Teruggeven Aan Onze GemeenschappenGiften Aan Patiëntenverenigingen

In België hebben we een lange traditie van samenwerken met patiëntenverenigingen, ook wel patiëntenorganisaties genoemd. Deze verenigingen dragen bij aan het welzijn van patiënten en hun zorgverleners door ondersteuning te bieden bij het navigeren door de vaak complexe wereld van de gezondheidszorg. Ze bieden diensten zoals voorlichting over ziekte en preventie, steungroepen en hulp aan verzorgers. We werken via een verscheidenheid aan activiteiten samen met patiëntenverenigingen en zetten ons in om ethisch en transparant met elk van hen samen te werken.


Duurzaamheidsrapport

We gebruiken onze capaciteiten om de meest zinvolle impact te maken daar waar de samenleving het nodig heeft – de gezondheid.