Contacteer Ons

We willen graag van u horen. Of u nu een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg bent die op zoek is naar informatie, een bijwerking moet melden of gewoon hallo wilt zeggen, aarzel niet om contact met ons op te nemen – we zijn er voor u.

Belangrijke Informatie

AstraZeneca Medicines is een online bron voor zorgverleners. Als u een indicatie wilt controleren, een patiënt wilt helpen zijn of haar aandoening te begrijpen of een recente vergadering wilt inhalen, vindt u de juiste informatie snel op ons HCP (zorgverlener) portaal. Een centrale plek voor alles wat u nodig hebt, zodat u zich kunt concentreren op uw belangrijkste prioriteit: uw patiënten.


Als biofarmaceutisch bedrijf mogen wij geen medische informatie aan consumenten geven en raden we u aan contact op te nemen met uw arts voor een dergelijke vraag. Als u echter een bijwerking of klacht over de productkwaliteit met betrekking tot één van onze geneesmiddelen moet melden, gebruik dan de onderstaande link om contact op te nemen met onze afdeling patiëntveiligheid.
Wilt U Ons Bereiken?

We horen graag van u. U kunt als volgt contact met ons opnemen:

info.be@astrazeneca.com


Alfons Gossetlaan 40, 1702 Groot Bijgaarden, BE


+32 2 370 48 11