Kom Bij Ons Werken 

Kom werken bij AstraZeneca BeLux en help ons levensveranderende geneesmiddelen te ontwikkelen. Maak deel uit van onze medewerkers die van AstraZeneca een door innovatie gedreven bedrijf blijven maken dat een belangrijke plaats inneemt onder de wereldleiders in de biofarmaceutische industrie.


Een Geweldige Plek Om Te Werken

AstraZeneca BeLux heeft mensen in dienst op twee verschillende locaties: Groot-Bijgaarden (België) en Ehlange (Luxemburg). Alles wat we als bedrijf doen, wordt ondersteund door onze inzet om een geweldige werkplek te zijn. We erkennen dat mensen onze grootste troef zijn. We weten ook wat er mogelijk is met een getalenteerd en divers samengesteld team dat gelooft in wat wetenschap kan doen. Klaar om een loopbaan te starten waarmee je het leven van miljoenen mensen helpt verbeteren, echte verantwoordelijkheid neemt in een dynamische omgeving die wordt gedreven door innovatie en werk met briljante mensen samen bij het oplossen van wereldwijde problemen?
Onze Mensen

We hebben geweldige mensen die onze passie voor wetenschap delen en de gedrevenheid en vastberadenheid hebben om te werken aan de niet vervulde behoeften van patiënten over de hele wereld. Bij AstraZeneca BeLux geven we prioriteit aan inspanningen voor het werven en ontwikkelen van nieuw talent:
Een Geïntegreerde & Diverse Cultuur Opbouwen Is Een Voortdurend Proces

Eén van onze sterkste punten als bedrijf komt voort uit onze individuele verschillen. Gezamenlijk hebben we een breed gamma aan achtergronden, vaardigheden, ervaringen en perspectieven bij AstraZeneca BeLux die ons in staat stellen om onze uniekheid als individu toe te juichen. Onze diversiteit stelt ons in staat om de uitdagingen van vandaag aan te gaan en onze integratie stelt ons in staat om die van morgen te overwinnen.
Integratie & Diversiteit

Als een organisatie die gericht is op wat ons menselijk maakt, concentreren we ons vooral op mensen. En samen vormen we een cultuur die ons elke dag verenigt en motiveert.